Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Supporter
Supporter
Supporter
Supporter
Supporter
Supporter
Supporter
Supporter
Supporter
Supporter
Supporter
Partner

So Sad So Sexy – Lykke Lis nya album är här!

Lördag 11 augusti gör Lykke Li sin enda spelning i Sverige i sommar i Slottskogen på Way Out West. Idag släppte hon sitt nya album.

Det har gått fyra långa år sedan vi senast fick ett album från Lykke Li. Under våren har vi fått smakprov från hennes kommande albumet i form av singlarna Hard Rain och Deep End. Nu är albumet äntligen släppt i sin helhet. På So Sad So Sexy behåller Lykke Li mörkret och sorgen men har denna gång klätt den i en helt ny skrud. Med hjälp av producenter som Malay (Frank Ocean m.fl), Jeff Bhasker (Kanye West, Jay-Z och Mark Ronson m.fl) och Skrillex har Lykke tagit fram en ljudbild som doftar R’n’B och Hollywood.

Under sin decennielånga karriär har Lykke Li tagit steget från stor artist till ikon. Sedan släppet av debut-EP:n Little Bit år 2008 har hon blivit en av de tyngsta pjäserna i indiepopsfären, och fortsätter jämt och ständigt att både imponera och inspirera. Med tre hyllade album under bältet – som sammanlagt genererat en kvarts miljard streams – är Lykke Li en av våra allra största och mest eftersökta artister.

Lykke Li gör sommarens enda framträdande i Sverige i Slottsskogen på Way Out West lördag 11 augusti. Biljetter till en eller tre dagar köper du här.

Feed

WAY OUT WEST 2018 AUG 9–11

Köp dina biljetter nu

Köp biljetter