Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Supporter
Supporter
Supporter
Supporter
Supporter
Supporter
Supporter
Supporter
Supporter
Supporter
Supporter
Partner

PÅFYLLNING TILL DUNGENSCENEN!

Augusti väntar runt hörnet och därmed även helgen 9-11 augusti – i folkmun känd som Way Out West-helgen. Förra veckan presenterade vi de första programpunkterna till årets Talks-program, som toppas av ett exklusivt samtal med visselblåsaren Chelsea E Manning på Höjdenscenen i Slottsskogen. Nu har det blivit dags att fylla på med akter till Slottsskogens alldeles egna dansoas – Dungen.

Sedan tidigare har vi gett er en rad dansanta akter att sätta tänderna i, däribland houselegendaren Moodymann, hajpade Peggy Gou och stjärnskottet Yaeji. Nu blir det mer på den fronten – säg hej till Joy Orbison [UK], Baba Stiltz [SE], Ena Cosovic [BIH/DK], Off The Meds [SE], Tora Vinter [SE] och Mount Liberation Unlimited [SE]. En handfull artister som utan tvekan kommer få Dungen att koka.

Dungen är platsen för dig som gillar fest. En grön, vacker och något avskild oas för elektronisk dansmusik mitt i Slottsskogen. Eufori från tidig eftermiddag till sen kväll. På scen hittas såväl internationella toppnamn som de mest spännande svenska DJ-exporterna just nu. Pulserande beats och housiga tongångar om vartannat utan tillstymmelse till paus eller avbrott. Inramningen kan liknas vid en blandning av en nattklubb och ett open air, där den gemensamma nämnaren är musiken – alltid vald med fingertoppskänsla. Med sitt stora barområde, avslappnade miljö och paradisiska stämning är det här området som gör Way Out West-besöket komplett. Ett hett stalltips är att inte missa den något undangömda baren i gläntan längst in. Slottsskogens bästa drinkar? Vi vågar nästan tro det.

Dungen – A Red Bull Music Stage.

Feed

WAY OUT WEST 2018 AUG 9–11

Köp dina biljetter nu

Köp biljetter