Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Supporter
Supporter
Supporter
Supporter
Supporter
Supporter
Supporter
Supporter
Supporter
Supporter
Supporter
Partner

LITTLE JINDER GÖR SOMMARENS ENDA KONSERT PÅ WAY OUT WEST

Little Jinder gör ett exklusivt framträdande sommaren 2018, och detta sker i Slottsskogen under Way Out West.

Spelningen blir hennes fjärde till antalet på Way Out West, och hennes hittills klart största. En unik resa med en unik artist som gått från att spela på Nefertiti 2013, Linnéscenen 2015, Magasin 105 på Bananpiren 2016 och nu på en våra största scener i Slottsskogen 2018.

Little Jinder hör till den nya skolans popstjärna som inte drar sig för att säga hur det verkligen är – både på och utanför scenen. Med ärligheten i första rummet har Josefine Jinder tagit den svenska popen till en ny nivå, och är idag en given popstjärna för emoji-generationen. Hennes uttryck är alltjämt unikt, och hon lyckas med smittsamma melodier, innovativa produktioner och ett personligt om än universellt berättande förmedla historier som ingen annan. Nyligen släppte Jinder låten ”Hålla handen” tillsammans med vår allas egen Lykke Li – ett tydligt styrkebesked och ett skolexempel på hur svensk pop kan och bör låta. Med ännu mer ny musik planerat under 2018 är vi glada att kunna presentera sommarens enda Little Jinder-spelning på Way Out West.

Redan vid 20 års ålder landade Josefine Jinder ett skivkontrakt med ett bolag på andra sidan Atlanten och spåddes en ljus framtid till mötes. Det stora genombrottet uteblev dock, eller för att använda en mer korrekt fras: sköts upp, för att senare komma med dunder och brak på hemmaplan i Sverige. Med sitt självbetitlade album på svenska fick Jinder såväl kritiker som fans på fall med sina ärliga och självutlämnande texter som, precis som henne själv, kändes helt perfekt i tiden. Hon var helt enkelt den popstjärna som världen inte visste att den behövde och albumet prisades med både Grammis och P3 Guld för Årets pop. Med uppföljaren ‘Allting suger’ som släpptes 2016 befäste Jinder sin position som en av landets mest intressanta artister. Under hösten 2016 medverkade Little Jinder i Så mycket bättre där fick strålande kritik för sina innovativa tolkningar av de medverkandes låtar och i december programledde hon Musikhjälpen i Sveriges Radio. Sommaren 2017 landade singeln Amy – även den en stor triumf.

Feed

WAY OUT WEST 2018 AUG 9–11

Köp dina biljetter nu