Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Supporter
Supporter
Supporter
Supporter
Supporter
Supporter
Supporter
Supporter
Supporter
Supporter
Supporter
Partner

Vår tid är nu

Avsnitt 1 av 10 | 58 min | Sverige | 2018
Världspremiär i sällskap av skådespelare, regissör m fl
Medverkande: Suzanne Reuter, Mattias Nordkvist, Adam Lundgren, Hedda Stiernstedt, Peter Dalle, Charlie Gustafsson m fl
Manusförfattare: Ulf Kvensler, Malin Nevander och Johan Rosenlind, efter en idé av Johan Rosenlind.
Regi säsong 2: Anna Zackrisson och Andrea Östlund

Första säsongen av tv-serien Vår tid är nu tog tittarna med storm i höstas och blev den största dramasuccén på många år med 2 miljoner tittare på varje avsnitt. Stora skådespelarnamn som Suzanne Reuter, Peter Dalle, Adam Lundgren, Göran Ragnerstam och Anna Bjelkerud hade sällskap i rollistan av nya stjärnskott som Mattias Nordkvist, Hedda Stiernstedt, Charlie Gustafsson, Josefin Neldén och Hedda Rehnberg.

När andra säsongen har premiär befinner vi oss i december 1955. Djurgårdskällaren har dukat fram sitt legendariska julbord under köksmästare Backes ledning. Men under familjen Löwanders julmiddag i Helgas våning delas en riktigt hård julklapp ut. Motsättningarna mellan Peter och Gustaf skärps. Nina har återhämtat sig men har fått nya krig att utkämpa. För Calle öppnar sig nya vägar. Maggan som vann omröstningen till ordförande i fackklubben får plötsligt ett omtumlande erbjudande. Förutom kära återseenden med familjen Löwander och deras personal på restaurang Djurgårdskällaren möter vi också nya ansikten. Tova Magnusson, Ingela Olsson, Sofie Gråbøl (Brottet) och italienska Simone Coppo är några av skådespelarna som gör entré i nya säsongen.

Serien är skapad av Ulf Kvensler, Malin Nevander och Johan Rosenlind, efter en idé av Johan Rosenlind. För regin i säsong 2 svarar Anna Zackrisson och Andrea Östlund. Serien produceras av Jarowskij, producent Susann Billberg, i en samproduktion mellan SVT, Viaplay och Film i Väst.

WAY OUT WEST 2018 AUG 9–11

Köp dina biljetter nu

Köp biljetter