Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Supporter
Supporter
Supporter
Supporter
Supporter
Supporter
Supporter
Supporter
Supporter
Supporter
Supporter
Partner

Vad får och kan vara roligt?

Talare: Emma Molin, Ahmed Berhan, Johan Wirfält, Rojin Pertow (moderator)
Om samtalet: Yttrandefrihet, pressfrihet och möjlighet att uttrycka sig offentligt; vad får- och kan egentligen vara roligt? Bör det finnas gränser och vad händer om de gränserna införlivas eller passeras?

Emma Molin: Manusförfattare, skådespelare och en av Sveriges skarpaste kvinnor, har med sitt manusförfattande av bland annat ”Ladies Night” – det tredje avsnittet av ”Grotescos sju mästerverk” – både väckt upp sömniga herravälden och stärkt många kvinnor i och utanför branschen.

Ahmed Berhan: Ståuppkomiker och skådespelare med ett förflutet på programmet Tankesmedjan i P3 och som just nu gör Morgonpasset i P3 Sommar. Turnerar med SEMST Demokrati, en populistisk stand-up föreställning tillsammans med Jonathan Unge och Granne Pavlovic.

Johan Wirfält: Chef Forum/Debatt och Film på Kulturhuset Stadsteatern. Arrangerade samtal och utställning om satir och yttrandefrihet med anledning av Charlie Hebdo-attentatet i Paris 2015.

Rojin Pertow: Journalist med bakgrund som kultur- och opinionsredaktör på Fria Tidningen/ETC, poddare och aktivist; men kanske mest känd som chefredaktör för Sveriges största satir- och serietidning Galago.

WAY OUT WEST 2018 AUG 9–11

Köp dina biljetter nu

Köp biljetter