Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Supporter
Supporter
Supporter
Supporter
Supporter
Supporter
Supporter
Supporter
Supporter
Supporter
Supporter
Partner

Emil Jensen klar för Way Out West

Lördagens framförande av föreställningen Spring, Uje, spring utgår på grund av sjukdom. Ersätter gör Emil Jensen som kommer att bjuda på sin helt egna blandning av musik, lyrik och komik på Höjdenscenen klockan 12.30.

Emil Jensen är en av våra mest unika och angelägna röster just nu. När samhällsklimatet hårdnar och kallnar, kontrar Emil med att sprida ännu mer mänsklig värme genom sina hyllade album, böcker, sommarprat i radio och framför allt från scener runt om i hela landet med sin helt egna blandning av musik, lyrik och komik.

Förra året gjorde han 56 föreställningar runt om i landet med föreställningen ”Flyktpotatis” som avslutades på ett fullsatt Cirkus i Stockholm. Nu i höst är han aktuell med nytt album och turné med ny föreställning ”En gemensam galning” som bland annat spelas 10 kvällar på Södra Teatern i Stockholm.

Genom att på samma gång vara både en av Sveriges roligaste och allvarligaste artister lämnar Emil ingen oberörd. Han tar sig an svåra ämnen som de flesta duckar för, men lyckas hela tiden skaka fram hopp, humor och oväntade vändningar, oavsett om han pratar om mänskliga rättigheter eller sjunger om mänskliga svårigheter. Med mjukt tilltal och stenhård satir, finstämd musik och hisnande mellansnack, vågar Emil vända ut och in på sig själv och världen och visa hur det mest personliga hänger ihop med det mest globala.

Feed

WAY OUT WEST 2018 AUG 9–11

Köp dina biljetter nu

Köp biljetter