Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Supporter
Supporter
Supporter
Supporter
Supporter
Supporter
Supporter
Supporter
Supporter
Supporter
Supporter
Partner

ÅRETS MATUTBUD PÅ WAY OUT WEST!

Way Out West har – förutom musik, film och samtal – även ett matutbud av absoluta världsklass. Slottsskogen kommer precis som vanligt att krylla av foodtrucks och matserveringar – allt vegetariskt och med ett stort veganskt utbud. Ät en klassisk Smålandsrulle, mula en hamburgermeny i farten eller njut av en sittande fyrarättersmiddag under trädkronorna på stjärnkrogen Agrikultur eller en sharing meny på Gaffelkonst framtagen av de lokala superkockarna – Ulrika Forssell & Mats Nordström.

Det finns något för alla, men vissa särskiljer sig då de är möjliga att boka bord på i förväg. Se nedan. Boka ditt bord idag och duka för en perfekt festivalupplevelse nästa vecka. Festivalen drar igång om bara nio dagar…

Som besökare kan du köpa biljett till antingen en dag eller ett festivalpasssom gäller till alla tre dagar. För samtliga bokade artister och speldagar, se här!

Glöm heller inte att ladda ned Way Out West-appen HÄR för full koll på allt.

RESTAURANG GAFFELKONST

Ett stenkast från Dungen-scenen finns ett litet, mysigt område som vi valt att döpa till Lilla Dammen. Här kommer du hitta Restaurang Gaffelkonst som skapats av lokala superkockarna – Ulrika Forssell & Mats Nordström – som tagit fram en meny specifikt för Way Out West. Här finns både en servering där du köper Tapasbricka direkt men även möjlighet till bordsbokning och en sharing meny. Detta görs tillsammans med TWS Collective och väl utvalda och fantastiska viner & cava från bl.a. Torres och Privat.

Gaffelkonst har ett begränsat antal om cirka 30 sittplatser.

Boka din plats här!

AGRIKULTUR

Att gå på en musikfestival och äta mat från en restaurang som en en stjärna i Guide Michelin är rätt mäktigt. Restaurang Agrikulturs närvaro på området Höjdenär ett grymt inslag för alla finsmakare. Tillsammans med kockarna Filip Fastén (bl.a. Årets kock 2014), Joel Åhlin och Desiré Jaks erbjuder vi en restaurang specialiserad på det absolut finaste från det nordiska köket – något som grundarna själva valt att kalla för Nordic Comfort Food. Menyn består av fem olika serveringar och är helt vegetarisk – baserad på lokala råvaror från lokala producenter. Allt av absolut högsta kvalité.

Agrikulturs restaurang har plats för totalt 40 personer/sittning. Dessa bokas och betalas i förväg och är släppta i detta nu.

Boka din sittning här!

Feed

WAY OUT WEST 2018 AUG 9–11

Köp dina biljetter nu

Köp biljetter