Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Supporter
Supporter
Supporter
Supporter
Supporter
Supporter
Supporter
Supporter
Supporter
Supporter
Supporter
Partner

LILY ALLEN TILL SLOTTSSKOGEN – OSKAR LINNROS OCH ELIAS KLARA FÖR SOW!

Sommar, sol och festival. Tre komponenter som gör året komplett. Hittills har vi kunnat bocka av två av dem, och mellan 9-11 augusti är det dags att bocka av komponent nummer tre. Den tolfte upplagan av Way Out West står för dörren, och efter att ha presenterat 20 (!) nya filmer till filmprogrammet kan vi idag leverera mer till det musikaliska utbudet. Fortfarande utan biljett? Gör slag i saken och inhandla en här.

Klart är nu att popstjärnan Lily Allen [UK] – med det nysläppta albumet No Shame i ryggen – spelar i Slottsskogen fredag 10 augusti. Som gatusmart, fräck och ordrik satte Lily Allen på många sätt ribban för popmusiken på det sena 00-talet och har en hel hög med vassa hits i sin ägo. Efter att ha ersatt sina tidigare producenter med kollegor som är mindre upptagna med att göra musik som ska toppa listorna, har hon med nya skiva No Shame gjort sitt bästa album hittills.

Förra året gjorde Oskar Linnros en spelning på Flamingo som hyllades brett av kritiker på plats. ”Oskar Linnros är bäst i Sverige – en sann kreatör, en känslomänniska & ett musikaliskt geni” skrev GP. I sommar gör Oskar Linnros om det hela igen, fast denna gång på en intim plats som del av klubbprogrammet Stay Out West. En favorit i ny skrud och ytterligare en festivalklassiker. Utöver det kan vi även presentera att pophoppet Elias som med sin världsunika röst har fått såväl kritiker som fans på fall. Alldeles nyss släppte han debutalbumet Entwined, och det är med det i ryggen han kommer att göra Stay Out West.

Som ni märker fortsätter programmet att fyllas på med godsaker. Har du inte säkrat biljett – för en eller tre dagar – så är det dags att göra det nu.

Feed

WAY OUT WEST 2018 AUG 9–11

Köp dina biljetter nu

Köp biljetter