Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Supporter
Supporter
Supporter
Supporter
Supporter
Partner
Partner
Partner

Metro

Metro lanserar initiativet #VARINTEENDOUCHE under Way Out West.

Tyvärr finns det skitstövlar överallt. På nätet, på jobbet, på krogen. Människor som trycker ner och trampar på andra. Både fysisk och psykiskt. Människor som av någon märklig anledning verkar ha närmare till hat än till kärlek. Och som inte heller verkar förstå och kunna respektera att människor är olika, tycker olika och ser olika ut.

Med initiativet #VARINTEENDOUCHE vill Metro vara med och få stopp på kränkningar, hot och hat. Vi vill få människor att stå upp för sig själv och varandra och sprida kunskap och förståelse. Vi tycker att det är just det som gör världen så fantastisk.

Under Way Out West äger Metro en stor blomvägg precis vid entrén till festivalen. Där synliggör vi just ovan kampanj mot näthat – #VARINTEENDOUCHE. Vi uppmanar festivalbesökarna att ge en komplimang. Öppna sinnet. Backa någon. Var glad att olikheter finns. Vi plåtar er som festivalbesökare och samtliga bilder som tas publiceras på metro.se. Så kom förbi och gör oss sällskap och sprid initiativet vidare! Vi finns även på plats tillsammans med vår debattchef Soraya Hashim på Way Out West Talks där vi äger programpunkten #VARINTEENDOUCHE – lördagen den 12 augusti kl. 16.00 på Höjden!

www.metro.se

Way Out West 2017 Aug 10–12

Köp dina biljetter nu

Köp biljetter