Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Supporter
Supporter
Supporter
Supporter
Supporter
Partner
Partner
Partner

Hi-Fi Klubben

För oss på Hi-Fi Klubben är musiken det viktigaste, vi delar passionen med artisterna som skapar musiken och tillsammans med fansen som kan mycket eller lite mindre om musik.

Musiker ägnar mycket tid i studion åt att skapa det perfekta ljudet och den rätta känslan på sina album. Med Hi-Fi Scenen bjuder vi in albumaktuella musiker att spela sina album på en Hi-Fi-anläggning och berätta hur de arbetar med ljudet, vilka deras inspirationskällor är och andra saker som är värt att belysa när de skapar deras musik.

För andra året i rad kommer Hi-Fi Scenen till Way Out West. Vi kommer hålla till på WOW Talks och tillsammans med artister låta dig få ta del av personliga intervjuer, lyssna på spår från aktuella album och självklart även få möjlighet att ställa frågor direkt till artisten. Förra året besökte Little Jinder, Josè Gonzàles och Deportees oss, vilket resulterade i fantastiska och inspirerande möten! Håll koll på programmet för WOW TALKS för att se vilka artister som kommer medverka på årets upplaga av Way Out West.

Vi ses på festivalen!

www.hifiscenen.se

Way Out West 2017 Aug 10–12

Köp dina biljetter nu

Köp biljetter