Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Supporter
Supporter
Supporter
Supporter
Supporter
Partner
Partner
Partner

VÄLKOMMEN TILL WAY OUT WEST 2017

Den 10-12 augusti är det dags för den elfte upplagan av Way Out West i Göteborg. Biljetterna släpps på fredag den 2 december kl 12.00. Liksom tidigare festival vill vi även nu premiera dig som är ute i god tid genom en biljettstege som gör att ju tidigare du köper desto billigare blir ditt festivalpass.

På fredag kl 12.00 släpps alltå festivalpassen till Way Out West 2017 (Tuppens år* enligt kinesiska horoskop). Utöver världens bästa publik kommer vi ha en lineup med både dagens och morgondagens stora stjärnor. Stort, smalt och brett. Ett program som ger full gas tidigt på dagen i magiska och centralt belägna Slottsskogen och pågår långt in i den härliga sommarnatten i Göteborgs stad genom klubbprogrammet Stay Out West. Dag och natt. Konserter och upplevelser du aldrig glömmer. Maten fortsätter att vara en prioritet. Ett filmutbud som skakar om fundamenten på flera plan. Allvar blandat med lek. Hela paletten av vad vi anser vara kvalitet. Men som sagt – och framför allt – en sprudlande sommarfest av helt enorma proportioner i dagarna tre.

Liksom tidigare festival vill vi även nu premiera dig som är ute i god tid genom en biljettstege. Ju tidigare du köper desto billigare blir ditt festivalpass. Nytt detta år är att stegen kommer att vara dynamisk, det vill säga att priset automatiskt ökar med 100 kronor i takt med att varje begränsad kvot säljer slut. Du behöver alltså inte vänta till nästa månad för ny biljettkategori som var fallet detta år. Det är antalet sålda biljetter som avgör hur snabbt och tidigt vi klättrar upp på stegen och i priskategorierna.

Datumet och tiden du ska ställa alarmet efter är fredag den 2 december kl 12.00. Var redo där och då och kom över en så billig biljett som möjligt!

Biljettstege
Steg 1: 1395 kronor
Steg 2: 1495 kronor
Steg 3: 1595 kronor
Steg 4: 1695 kronor
Steg 5: 1795 kronor
Steg 6: 1895 kronor
Steg 7: 1995 kronor
Steg 8: 2095 kronor
Steg 9: 2195 kronor

Utöver detta kommer vi också att erbjuda ett mycket begränsat antal Premium- och VIP-pass för dig som vill ha lite extra bekvämlighet på plats i augusti.

Premiumbiljetter
2495 kronor
Tillträde till Way Out West (alla dagar)
Tillträde till Stay Out West (alla dagar)
Separat armbandsutlämning på Linnéplatsen
WOW-tygpåse vid armbandsutlämningen
Separat VIP-entré till festivalområdet på Linnéplatsen
5% på köp av mat/dryck på området

För dig som köpt premiumpaket – håll ögonen öppna för eventuella ytterligare erbjudanden innan och under festivalen. 

VIP-biljetter
3995 kronor
Tillträde till Way Out West (alla dagar)
Tillträde till Stay Out West (alla dagar)
Tillträde till VIP-området vid Villa Belparc (alla dagar)
Separat armbandsutlämning på Linnéplatsen
WOW-tygpåse vid armbandsutlämningen
Separat VIP-entré till festivalområdet på Linnéplatsen
Möjlighet att åka direkt till och från VIP-området med Taxi Göteborg

För dig som köpt VIP-paket – håll ögonen öppna för eventuella ytterligare erbjudanden innan och under festivalen. 

* Tuppens år är skarpsinnets år, flitens och beslutsamhetens år. Det man ska tänka på under tuppens år är att noga överväga sina beslut på ett logiskt sätt. Slutsats: Vet du redan nu att du vill gå på Way Out West – köp redan nu en billig biljett när du har chansen och spara in lite pengar. 

Feed

Way Out West 2017 Aug 10–12

Köp dina biljetter nu

Köp biljetter