Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Supporter
Supporter
Supporter
Supporter
Supporter
Supporter
Supporter
Supporter
Supporter
Supporter
Supporter
Partner

WOW Talks

Sveriges inrikesminister Anders Ygeman, artister som Annika Norlin, Sofia Jannok och Jenny Wilson, författare som Maria Sveland och Gellert Tamas och kreativa eldsjälar som Babak Azarmi. Tillsammans med dessa och många fler samlas vi för andra året i rad kring vår nya samtalsscen WOW Talks – för att dyka rakt ner i ämnen som hållbarhet, demokrati, klimathot, hat och kärlek.

Med Way Out West som plattform vill vi skapa utrymme för kloka tankar, inspirerande diskussioner och nya insikter. Rörelser som kan förändra dig, oss och världen i smått och stort. I ett av Slottsskogens vackraste hörn presenterar vi för andra året i rad WOW Talks – en scen formad kring det goda samtalet och med hållbarhet som riktmärke.

Utspritt över festivalens alla tre dagar, placerat på vårt nya område Höjden, kommer årets Talks-program presentera närmare 30 programpunkter. Även i år har vi bjudit in ett stort antal experter, journalister, politiker, kreatörer, artister och i största allmänhet väldigt kloka personer, för att med samtalet som verktyg undersöka hur världen ser ut i dag – egentligen.

I dag presenterar vi de första talarna till årets festival, och välkomnar i och med det en diger skara namn till Slottsskogen. Vi ser fram emot att lyssna till Anna och Ola Rosling, som med hjälp av begriplig fakta guidar oss genom världsläget i dag – bortanför åsikter och gissningar. Vi hör Jenny Wilson intervjua Sveriges inrikesminister Anders Ygeman om hans jobb, ansvar och Sveriges framtid. Brandtal från Annika Norlin hävdar att någon borde göra något och Sofia Jannok hävdar sin existens. Vi möter Babak Azarmi, artistmanager och kreativ ledare. Smått, stort, underhållande, upplysande och – vår stora förhoppning – inspiration till fler samtal, även utanför festivalområdet.

Se alla släppta namn här. Fler namn tillkommer.

WOW Talks är ett långsiktigt initiativ skapat av Way Out West i samarbete med Oatly. En plattform där vi skall diskutera kreativitet och hållbarhet, framtid och förändring.  

WAY OUT WEST 2018 AUG 9–11

Köp dina biljetter nu

Köp biljetter