Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Supporter
Supporter
Supporter
Supporter
Supporter
Partner
Partner
Partner

Påfyllning i WOW Talks!

Samtal som kan leda till fler samtal. Brandtal som kan leda till nya insikter. Underhållning. Fakta. Debatter. Berättelser. I dag fyller vi på programmet på vår samtalsscen – WOW Talks – och välkomnar med det ytterligare 13 namn till Slottsskogen, däribland Thomas Öberg (Bob Hund), Charlotta von Zweigbergk, Alex & Sigge och Lotta Lundgren.

I ett av Slottsskogens vackraste hörn presenterar vi för andra året i rad WOW Talks – en scen formad kring det goda samtalet och med hållbarhet som riktmärke. Utspritt över festivalens tre dagar kommer WOW Talks husera över 20 programpunkter och talare, däribland artister som Annika Norlin och Sofia Jannok, eldsjälar som Babak Azarmi och journalister och debattörer som Mina Dennert och Maria Sveland.

Efter några dagars politisk turbulens stod det igår klart att Anders Ygeman, tidigare släppt till programmet, kommer lämna sin post som Sveriges inrikesminister. Däremot kvarstår hans närvaro på Way Out West som planerat och vi ser fram emot ett högaktuellt och spännande samtal med honom.

Till de redan släppta talarna adderas i dag ytterligare 13 namn – alla redo att upplysa, underhålla och inspirera oss under våra dagar i Slottsskogen. Under programpunkten Pop och politik hör vi David Silva och Anna Charlotta Gunnarsson (kända från tv- och radioprogrammet med samma namn) i ett samtal med Johannes Klenell (Flumskolan, Galago). Thomas Öberg, sångare i Bob Hund, ger oss ett brandtal om klimatet under rubriken Om du gillar mänsklig värme så kommer du älska det här. Alex & Sigge gör ett efterlängtat återbesök på Höjden och bjuder på livepodd på festivalens fredag. Vi får också chans att dissekera bilden av vårt trygga välfärdssamhälle med författarna Erik Sandberg och Charlotta von Zweigbergk, där den sistnämnda nyligen blev vald till den hetaste Almedals-talaren av Expressen.

För den som inte kan vara på plats i Slottsskogen så kommer vi också att livesända hela WOW Talks, genom ett samarbete med Metro Debatt. Sändningsprogrammet släpps under festivalveckan.

Feed

Way Out West 2017 Aug 10–12

Köp dina biljetter nu

Köp biljetter