Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Supporter
Supporter
Supporter
Supporter
Supporter
Partner
Partner
Partner

MIGOS TILL WAY OUT WEST

Migos storhet sträcker sig långt bortom den enorma hypen och topplisteplaceringarna som Atlanta-trion skördat de senaste åren. Få akter har varit mer nyskapande och inflytelserika inom den amerikanska hiphopen de senaste åren. 

Att kunna presentera Migos till det redan fullspäckade programmet för Way Out West 2017 känns mäktigt. 

Ingen scen inom hiphopen har varit lika aktivt och kreativt sprudlande de senaste åren som den i Atlanta, och när det gäller att föra kulturen framåt, uppåt, och vidare, har få gjort så mycket på så kort tid som Migos. Sedan 2011 har Quavo, Takeoff, och Offset varit så gott som ständigt närvarande: de har släppt 15 mixtapes och två album, som visat hur deras otroliga samspelthet och verbala skicklighet utvecklats, och hur långt de musikaliska elementen i det som kallas ”trap music” kan sträckas och omförvandlas. Det har varit grunden i deras framgångar.

Under det senaste året har Migos kulturella betydelse växt exponentiellt. Så gott som varje låt de släppt har spridit som löpeldar över internet, deras musikvideor har påverkat populärkulturen omedelbart med sina speciella visuella inslag och gruppmedlemmarnas säregna klädstilar, de har inspirerat vänner och kollegor, och trots det är det alltid tydligt att det är Migos som syns och hörs när de vill synas och höras. De är inte bara världsstjärnor, otvivelaktigt bland de som styr hiphopen mot främmande nya horisonter när de spelar för människor hela världar bort från barndomen i Gwinnett County, Atlanta, de är också trendsättare på flera olika kreativa plan.

Migos andra album Culture, som släpptes i januari 2017, är en av årets mest kritikerrosade album i hemlandet USA som dessutom debuterade som #1 på Billboard 200, och den sensationellt populära singeln ”Bad and Boujee” nådde platinum-status kort därefter. Få liveakter är överhuvudtaget så publikfriande som trion och i sommar kommer Migos till Sverige med ypperliga förutsättningar för att förmedla vad som gör deras konserter så speciella – det är Way Out West och Slottsskogen som gäller.

Feed

Way Out West 2017 Aug 10–12

Köp dina biljetter nu

Köp biljetter