Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Supporter
Supporter
Supporter
Supporter
Supporter
Partner
Partner
Partner

Oskar Linnros

Längst fram i horisonten skymtar vi ryggtavlan på en fast besluten artist som raskt tar sig framåt och uppåt. När vi tror att vi hunnit fatt lägger han i en ny växel, gör en sväng och även där visade det sig finnas nya idéer på hur musik på svenska kan låta. Oskar jävla Linnros är Grammisbelönad rappare i Snook, en av grundarna till electro-akten Maskinen och komponerande producent åt bland annat Seinabo Sey, Timbuktu och Veronica Maggio. En känslosam uppfinnare av den euforiska soul som blev hans främsta kännetecken på det sjufaldigt Grammisnominerade debutalbumet Vilja Bli (2010). Trogen sin upptäcktslust följde Oskar upp succén med en ny riktning för sin soul på den mångbottnade och platinasäljande uppföljaren Klappar och Slag (2013).

Nyligen släpptes den fristående singeln Sitter på en dröm, ett samarbete med Daniel Adams-Ray. Releasen gjordes i form av ett livestreamat inhopp på en Gröna Lund-spelning. Låten, med den medföljande kortdokumentären, nådde över tre miljoner människor på några dagar.

Under 2017 tar Linnros ett stort steg vidare på sin väg som soloartist. Way Out West är privilegierade som får vara med som en liten del på den resan.

Feed

Way Out West 2017 Aug 10–12

Köp dina biljetter nu

Köp biljetter