Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Supporter
Supporter
Supporter
Supporter
Supporter
Partner
Partner
Partner

Den sista sommaren

av Andreas Öhman. TV-Serie, Sverige 2017.
Exklusiv work-in-progress-visning!

DEN SISTA SOMMAREN är en serie om den tid i livet när man känner sig odödlig. Där vuxenvärlden väntar runt hörnet men man är inte riktigt redo att ta steget in än.

Det är Nicos sista sommar. Hon vill därför att den ska vara perfekt och fulländad och hon går därför med på sin bästa vän Klaras idé att filma allt under kompisgängets sista resa tillsammans.

För Nico vill bli ihågkommen som den hon var – inte som den hon kommer bli. Och Klara blir besatt av att behålla allt som är hennes bästa vän, allt som är Nico, vid liv – för snart riskerar hon att inte finnas längre.

Genom Klaras kamera får vi följa gängets utforskande på vad som är verkligt och inte. Ibland är verkligheten mer än man förstår. För vad händer när allt som skulle bli inte längre finns och vart vänder man sig när hela ens existens blir ifrågasatt.

Producenterna hälsar:
Efter visningen av de första två avsnitten kommer vi ha ett kort diskussionsforum på cirka 30 minuter där vi går igenom de 2 avsnitten. Vi kommer dels ha förberedda frågor men publiken ges även en chans att komma med feedback på avsnittens styrkor och svagheter. Vi vill med DEN SISTA SOMMAREN skapa en serie där tittaren är lika involverad i seriens utformning som handling själv och hoppas att folk känner samma pepp som vi när de får se lite av vårt material.

FAKTA
Längd: 2 x 15 min
Regi: Andreas Öhman
Producent: Alice Ängeby
Manus: Andreas Öhman & Alice Ängeby
Medverkande: Amalia Holm, David Larson, Kevin Vaz, Tina Pourdavoy, Leona Axelsen, Emil Öhlén, Josephine Owe

Way Out West 2017 Aug 10–12

Köp dina biljetter nu

Köp biljetter