Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Supporter
Supporter
Supporter
Supporter
Supporter
Partner
Partner
Partner

FRANK OCEAN [US] KLAR FÖR WAY OUT WEST

Han är det mest önskade namnet hos vår publik i år. Han är otvivelaktigt en av de mest spännande artister vi har haft på den här sidan av 2010-talet. Att Frank Ocean nu är klar för årets upplaga av Way Out West är en dröm.

Frank Ocean adderas till en lineup som redan nu innehåller namn som Lana Del Rey, Major Lazer, The xx, Pixies, Chance The Rapper och många fler.

Om du saknar festivalpass är det dags nu.

Visionären och artisten Frank Ocean är en av samtidens mest utmanande och intressanta artister. Glädjen var därför enorm när han inte bara bjöd ett, utan två nya album på kort tid sommaren 2016. Det visuella albumet ”Endless” släpptes via en livestream på Oceans hemsida. Dagen efter kom det mer konventionella albumet Blonde. På det senare medverkar bland annat Beyoncé, Yung Lean, Kendrick Lamar, Pharrell Williams, Tyler The Creator, James Blake och Jamie xx. Albumet hyllades omedelbart som ett av årets bästa. ”Perfekt avant-garde soul”, enligt Rolling Stone medan The Guardian kallar det ”ett av tidernas mest fängslande och motsägelsefulla album.”

Frank Ocean började som låtskrivare åt bland annat Beyoncé och John Legend innan han gick med i hiphopkollektivet Odd Future. 2011 släppte han sitt mixtape ”Nostalgia, Ultra” och fanns med på flera spår på Kanye och Jay-Zs ”Watch The Throne”. 2012 kom debutalbumet Channel Orange som debuterade som tvåa på Billboardlistan och räknades nästan omedelbart som en modern R&B-klassiker.

Feed

Way Out West 2017 Aug 10–12

Köp dina biljetter nu

Köp biljetter