Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Supporter
Supporter
Supporter
Supporter
Supporter
Partner
Partner
Partner

ÅRETS STAY OUT WEST-SCENER!

När musiken tystnat i Slottsskogen fortsätter festen på flera håll runt om i centrala Göteborg. Den accelererar och kör på med konserter långt in på nätterna under den flagg vi valt att kalla Stay Out West. En chans att se riktigt tunga pjäser i en intimare miljö. Diplo, Lorentz, Young M.A, Shout Out Louds, Säkert! och Rebecca & Fiona är bara ett axplock av namnen som intar scenerna.

Några bekanta spelplatser från tidigare år, men ändå ett antal ändringar och förbättringar. I år gör både Folkteatern och Rondo comeback i klubbprogrammet, samtidigt som klassikern Pustervik och storsatsningen Bananpiren finns med som vanligt. Det här är Stay Out West 2017!

BANANPIREN

På Södra Frihamnspiren, i hjärtat av Göteborgs hamn, ligger det område som kallas Bananpiren och som för två år sedan dundrade in på Stay Out West med cirka 93 000 kvadratmeter evenemangsyta. En festival i festivalen och en självklar knytpunkt för människor, fest och olika musikstilar. Tre dagar, tre scener (Panama, Honduras och Magasin 105) och artister som avlöser varandra på löpande band för att överträffa allt vi kunnat drömma om att få se på ett och samma dygn. Räkna med maximalt tryck. Tvekar du på var du ska ta vägen när Slottsskogen bommar igen på kvällen är detta ett säkert kort med sin stora kapacitet och präktiga utbud.

PUSTERVIK

En given klassiker av en anledning. Göteborgs CBGB och Järntorgets hjärta. En större och en mindre scen. Allt är som vanligt och det är en bra sak när det gäller Pustervik.

FOLKTEATERN

Det hör inte till vanligheterna att Folkteatern används till konserter, och det är därför vi är extra glada att kunna husera en Stay Out West-klubb på denna anrika plats. Tidigare år har några av klubbprogrammets mest omtalade spelningar gått av stapeln i teatern, och frågan är om det inte kommer att bli så i år igen. Vi är omåttligt glada att få lov att nyttja denna anrika kulturinstutition. 

RONDO

Efter en tids paus gör Rondo storstilad comeback som Stay Out West-klubb. Med hög kapacitet och en scen som slår det mesta är Rondo ett starkt val efter att musiken tystnat i Slottsskogen. 

Feed

Way Out West 2017 Aug 10–12

Köp dina biljetter nu

Köp biljetter